вртић

Друштво ОГЛАСИЛА СЕ БОЛНИЦА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ О ИЗУЈЕДАНОМ ДЕТЕТУ У ВРТИЋУ Нису могли да потврде да је дете хоспитализовано због уједа вршњака
Стање детета је стабилизовано, пуштено је на кућно лечење уз прописану терапију.
Војводина ПРОШИРУЈУ СЕ КАПАЦИТЕТИ ВРТИЋА ПУ „ВЕРА ГУЦУЊА“ Своје место у „Чигри” добило 25 ДЕЦЕ СА ЛИСТЕ ЧЕКАЊА
СОМБОР: Финансирањем радова на реконструкцији али и проширењу постојећих капацитета вртића сомборске Предшколске установе „Вера Гуцуња“, локална самоуправа покушава да озбиљније скрати актуелне листе чекања на место у сомборским вртићима и јаслицама.
Војводина МИНИСТАРКА ПРОСВЕТЕ И ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ПОСТАВИЛЕ КАМЕН ТЕМЕЉАЦ Почиње изградња новог вртића за 220 малишана
АЛИБУНАР: Камен темељац за изградњу новог вртића у оквиру Предшколске установе „Полетарац” у Алибунару положиле су Министарка просвете у Влади Републике Србије Славица Ђукић Дејановић и председница Општине Алибунар Зорана Братић.
Војводина НАЈМЛАЂИ ВРШЧАНИ ИЗ ВРТИЋА „КОЛИБРИ” ПОСЕТИЛИ ЈКП „ДРУГИ ОКТОБАР” Од малих ногу се подстиче љубав према природи
ВРШАЦ: Малишани из вртића „Колибри” Предшколске установе „Чаролија” Вршац посетили су Службу „Зеленило”  у оквиру ЈКП „Други октобар”, где су домаћини радо поделили своја знања са децом, показујући им сваки корак у процесу узгајања цвећа, од семена до одрасле биљке.
Свет ДЕТЕ НЕОПАЖЕНО ИШЕТАЛО ИЗ ВРТИЋА Драма у Дубровнику
Дете од годину и по, непажњом васпитачица, 9. априла се удаљило од своеј групе и изашло из вртића "Чиопа" у Солитуду, али на сву срећу наишао је један родитељ који је дете вратио у вртић, незванично сазнаје портал Дубровник Инсидер.
Хроника ПЕДАГОШКИ АСИСТЕНТ У МАЈУ ПОНОВО ПРЕД СУДИЈОМ Одржан главни претрес окривљеном за сексуалнозлостављање малишана из оџачког вртића
У Вишем суду у Сомбору јуче је, без присуства јавности, настављено суђење педагошком асистенту И. О. (26) из Богојева, који се терети за сексуално злостављање малишана из ПУ „Полетарац” у Оџацима.
Нови Сад РАДОСНО ДЕТИЊСТВО РАСПИСАЛО КОНКУРС ЗА УПИС ДЕЦЕ Пријаве од понедељка
Конкурс за упис деце у ПУ „Радосно детињство“ Нови Сад, за радну 2024/2025. годину, почиње у понедељак, 01.04.2024. године и траје до 30.04.2024. године.
Војводина ОБНАВЉАЈУ СЕ И ПРОШИРУЈУ ОБЈЕКТИ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „ВЕРА ГУЦУЊА” Вртићу „Андреј” ново грејање
СОМБОР: Предшколска установа „Вера Гуцуња” била је недавно предмет појачаног интересовања јавности због недавног избора нове директорке, који је обиловао свакаквим гласинама.
Нови Сад ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО НОВОИЗГРАЂЕНИ ВРТИЋ НА ГРБАВИЦИ Ђурић: Настављамо да улажемо у наше најмлађе (ФОТО)
Вртић “Јежева кућица” на Грбавици, у чију је градњу и опремање уложено 335 милона динара, симболично је почео да ради 1. фебруара. Поводом Дана жена тај објекат ПУ “Радосно детињство”, у који је уписано 223 малишана посетио је градоначелник Милан Ђурић.
Photo
Нови Сад ОБЕЛЕЖЕН 5. МАРТ – СВЕТСКИ ДАН ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ У вртићу „Бубамара“ замењени прозори и врата и постављена термичка изолација
Чланица Градског већа за имовину и имовинско-правне послове, заштиту животне средине, одрживи развој и енергетску ефикасност Мира Раденовић Бојић, присуствовала је обележавању Светског дана енергетске ефикасности који је ове године обележен у вртићу „Бубамара“, у којем су у циљу унапређења енергетске ефикасности у претходним годинама издвојена средства у буџету Града Новог Сада и Министарства рударства и енергетике за енергетску санацију, те су замењени спољни прозори и врата, постављена термичка изолација на зидовима и извршена реконструкција система грејања.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести