Градска кућа

Војводина Зрењанинска Жупанијске палата у спотовима и серијама
Поп фолк певач Адил Максутовић затражио је ових дана дозволу од Градске управе у Зрењанину да у Барокној сали Градске куће сними спот за своју нову нумеру.
Нови Сад Добродошлица за децу с Косова у Градској кући
Поводом учешћа на десетом „Новогодишњем фестивалу одбојке”, који траје и данас, помоћник градоначелника Новог Сада Александар Петровић је, заједно с покрајинским секретаром за спорт и омладину Владимиром Батезом, примио 50 деце из Штрпца, Липљана и Грачанице која су чланови четири клуба тог врло популарног и трофејног спорта.
Војводина Новогодишњи базар на платоу код панчевачке Градске куће
ПАНЧЕВО:Новогодишњи базар по девети пут одржаће се од 20. до 22. децембра на платоу испред Градске управе у намери да се допринесе стварању празничног расположења у сусрет дочеку Нове 2020 године .
Нови Сад Несебична подршка волонтера
Представници добротворне организације из Велса), која окупља волонтере из целог света(„World at play”), пети пут бораве у Србији, а јуче их је у Градској кући угостила помоћница градоначелника Новог Сада Љиљана Коковић.
Нови Сад Децa из Ранилуга у посети Градској кући
У Градској кући одржан je пријем за 45 основаца, васпитача и представника општине Ранилуг који ће и ове године, у организацији Црвеног крста Новог Сада, наредна четири дана боравити у нашем граду.
Нови Сад Пријем за кошаркашицу Mају Шкорић у Градској кући
За репрезентативку Србије Мају Шкорић, која је на Европском шампионату у кошарци освојила бронзану медаљу, јуче је у Градској кући уприличен пријем. Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин угостио је и Драгицу Ковачевић Врањковић из ЖКК „Пролетер”  Нови Сад.
Нови Сад Финалисти избора за Омладинску престоницу Европе у Градској кући
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је представнике литванског града Клаипеде, Омладинске престонице Европе за 2021. годину, као и четири града који су се нашли у финалном кругу избора за ту престижну титулу.
Култура / Музика Пољски музичари у уторак у Градској кући
На концерту у Градској кући у Новом Саду у уторак у 20 часова ће наступити квинтет „Надреалистичних пет“ који долази из Пољске, а чине га врхунски музичари, са завидним каријерама.
Нови Сад Kонцерт у Градској кући y четвртак
Концерт у оквиру циклуса „Павиљон музике” одржаће се у четвртак у 20 часова у свечаној сали Градске куће.
Нови Сад Музика спаја младе из Србије и Немачке
Професорима и студентима, учесницима осме „Летње џез академије Нови Сад – Дортмунд“, те организаторима те манифестације из Културног центра Новог Сада Весни Каћански и Миљани Козаров приређен је јуче пријем у Градској кући, где им се обратио члан Градског већа за културу Далибор Рожић.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести