метеоролог

Друштво ПАДАВИНЕ СЛЕЖУ ПЕСАК ИЗ САХАРЕ Ваздух рашчисти након пада на тло
БЕОГРАД: Како у Европи јача јужно струјање и долази атмосферски фронт који доноси падавине с којима се песак из Сахаре слеже на земљу, ваздух постаје чистији, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић.
Photo
Друштво БЛИЖИ СЕ ЈОШ ЈЕДАН ПРАЗНИК Метеоролог најавио још топлих дана, па ОБРТ! Ево да ли ћемо и за СРЕТЕЊЕ моћи на скијање и шта нам доноси БАБА МАРТА (ФОТО)
Нећемо имати значајно захлађење које би довело до појаве снега у наредном периоду, открио је данас метеоролог Недељко Тодоровић.
Photo
Друштво МЕТЕОРОЛОГ МАРКО ЧУБРИЛО: Чему да се надамо до краја месеца ПОЧЕТКОМ НЕДЕЉЕ ТОПЛО, од среде ОБИЛНИЈЕ КИШЕ и ПЉУСКОВИ (ФОТО)
После врло ветровите суботе у недељу знатно пријатније време уз слабији ветар и знатно више сунца. Само понегде може бити ретке појаве пролазне кише или пљуска.
Photo
Друштво (ФОТО) ЗИМА ЋЕ БИТИ ДРУГАЧИЈА, а ево када ће се по мишљењу МЕТЕОРОЛОГА Србија ЗАБЕЛЕТИ
Док већина људи ужива у сунцу и топлом времену, постоје и они који не могу да дочекају прве пахуље снега. Тренутни циклус топлих ваздушних струја доноси још више топлоте, како је рекао Иван Ристић, који предвиђа пораст температуре до 5 степени током дана у новој временској прогнози за Србију.
Друштво ЧУБРИЛО ПРОГНОЗИРА Викенд облачан и сув, ЕВО када креће ЗАХЛАЂЕЊЕ  
Познати метеоролог Марко Чубрило објаснио је какво нас време чека наредних дана.
Друштво АУТОПЕРИОНИЦЕ ТРЉАЈУ РУКЕ, ВОЗАЧИ СЕ ХВАТАЈУ ЗА ГЛАВУ Метеоролог Ђорђе Ђурић најављује: СТИЖУ ГРМЉАВИНСКЕ НЕПОГОДЕ И ПРЉАВА КИША, ево у којим деловима Србије
Метеоролог Ђорђе Ђурић најављује да је пред нама је дан са веома променљивим временом.
Друштво РХМЗ ВЕЧЕРАС УПОЗОРАВА На ОВА два краја у Србији сручиће се киша
Према најави Републичког хидрометеоролошког завода током вечери и ноћи на западу и југозападу местимично ће падати киша или краткотрајни плјусак.
Друштво СТИЖЕ ХЛАДНИ ФРОНТ Метеоролог Ђурић ОТКРИВА кад крећу падавине
Овогодишња прва половина септембра протиче у знаку сунчаног и правог летњег времена, а прелазак из лета у јесен зна некада да донесе и више него бурне метеорошке промене.
Друштво ПРЕДВИЂАЊА МЕТЕОРОЛОГА Наредних година из кратких рукава у дебеле јакне и обрнуто
БЕОГРАД: Метеоролог Недим Сладић оценио је данас да наредних година можемо очекивати све екстремније временске прилике широм Европе, сликовито описујући температурне скокове као нагло искакање "из кратких рукава у дебеле јакне и обрнуто".
Друштво ЈУЛ СМО НЕКАКО ПРЕЖИВЕЛИ Ево шта нам доноси август МЕТЕОРОЛОГ ИВАН РИСТИЋ о томе кад нам се враћа АФРИЧКИ АНТИЦИКЛОН
Афрички антициклон се вратио у Сахару и са њим се поново дружимо средином августа, започиње своју објаву на Фејсбук профилу метеоролог Иван Ристић у новој временској прогнози за месец август.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести