Бесплатан превоз за пензионере у Инђији

ИНЂИЈА: Општина Инђија ће и ове године обезбедити бесплатне годишње карте за аутобуски превоз градским и међуградским аутобусима Јавног превоза Инђија за све пензионере.

Пензионери са територије инђијске општине који поседују карте за бесплатан превоз од прошле године добиће нове картице до 1.марта,  када престају да важе претходне.

За замену карата није потребно подносити било какву нову документацију. Нове картице биће пензионерима достављене наредног месеца на кућну аресу, коју су навели у захтеву за издавање бесплатне годишње карте.Пензионери који су недавно остварили право на пензију па самим тим до сада нису били корисници повлашћене карте треба да попуне захтев , доставе чек од пензије или решење о остваривању права на пензију и фотокоприју личне карте.

Захтеви са документацијом предају се у месним канцеларијама у свим насељеним местима изузев Инђије. Пензионери у Инђији захтеве предају у шалтер сали општине Инђија. Све информације у вези са издавањем бсплатних годишњих пензионерских картица могу се добити на телефон 022 215-00-14.

Љ. М.

EUR/RSD 117.5291
Најновије вести