ЧЛАНИЦЕ ПЛЕСНОГ СТУДИЈА „ГОЛДЕН ВЕЈ” НА ТАКМИЧЕЊУ У БЕЧУ Злато за сваку од шест кореографија

ЗРЕЊАНИН: Плесни студио „Голден веј” из Зрењанина остварио је изванредне резултате на интернационалном такмичењу „Денс нау”, које је одржано у Бечу.
а
Фото: Плесни студио „Голден веј”

У главном граду Аустрије наступило је 30 девојчица и девојака из овог плесног студија, а њих су предводили тренер Катарина Ратић и помоћни тренер Виолета Танкосић.

Наступиле су са шест кореографија и за сваку освојиле златну медаљу. Припала им је и једна специјална награда за кореографију „Танго”. На овом великом такмичењу било је више од 400 кореографија, а плесачи су дошли из многих земаља. Девојке из Зрењанина су презадовољне успехом, као и њихов тренер.

- Много сам поносна на сваку од њих и надам се да су свесне свог успеха и талента. Ово је за многе од њих било прво плесно такмичење на којем су наступале и дивно су све поднеле. Напорно су радиле месецима уназад и труд се дефинитивно исплатио – изјавила је за „Дневник” тренер Катарина Ратић.

Фото: Плесни студио „Голден веј”

Следи им интернационални „Денс фест” у Новом Саду на којем ће, како старији, тако и млађи плесачи наступити са више од десет кореографија. Овај плесни студио постоји две године и већ бележи велике успехе. Тренирају девојчице узраста од четири па све до 20 година и тренутно имају више од 80 чланица. Већ су наступале у Народном позоришту „Тоша Јовановић”, а за почетак јуна спремају, кажу, нешто још веће.

Фото: Плесни студио „Голден веј”

Ж. Б.

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести