Дарија Кисић обишла Удружење жена „Сента“

Удружење жена „Сента“ из Сенте данас је организовало радионицу на којој су фарбана ускршња јаја, а радионицу је посетила Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић.
4
Фото: Ministarstvo rada

Она је изразила велико задовољство што је гост овог удружења и што је имала прилику да се дружи са учесницима ове радионице:“ "Изузетно сам срећна што се данас дружимо са дамама из Удружења  жена "Сента" и заједно са њима и њиховом децом смо декорисали ускршња јаја. Читава ова просторија одише једном атмосфером пријатељства, топлоте, среће и весеља, управо како и треба за васкршње празнике", рекла је министарка Кисић.

Председница удружења Слађана Бабин, изразила је велико задовољство што је министарка Кисић посетила  Сенту и удружење и очекује продубљивање сарадње са њеним министарством:“Пошто се наше удружење бави хуманим акцијама највише, ми смо правили велике манифестације које су уродиле плодом. Ми смо младо удружење које постоји само годину дана, али смо направили већ велике помаке и остаћемо и даље при томе, па ћемо да потражимо неку помоћ, ето колико може да нам изађе у сусрет и да нам помогне што се тиче нашег рада“.

Фото: Министарство одбране

Поред министарке Дарије Кисић, на радионици су учествовали Биљана Барошевић, помоћница министарке, државни секретар Душанка Голубовић и Драган Тодоровић, заменик председника општине Сента.

На самој радионици учесници су користили више техника за фарбање и украшавање јаја а најактивнији и најкреативнији су били свакако они најмлађи, чувајући на тај начин традицију и обичаје везане за ускршње празнике.

EUR/RSD 117.1921
Најновије вести