Декор у центру Змајева

У непосредној близини чесме са жутом водом у центру Змајева, постављен је декор у виду имена села исписаног словима од стиродура.
Dekor u centru Zmajeva  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Декор у центру Змајева  Фото: Дневник.рс

Натпис је висок око 70 центиметара и причвршћен је за металну конструкцију од око четири и по метра. Идеја је потекла од председника Савета МЗ Немање Завишића и секретара Рајка Марјановића.

- Желели смо да разбијемо монотонију и унесемо новине, овог пута у виду декора. Овим желимо и да подстакнемо суграђане да и они дају неки предлог, сугестију. Планирамо и осветљавање тих слова како би ноћу била уочљивија - рекао је Рајко Марјановић.  -Кроз Змајево пролази велики број путничких и теретних возила, и по пар хиљада дневно и то уз сам простор на ком смо поставили декор са именом села.

Многи возачи на улаазу у село можда и не примете у које село су дошли, па ће на овај начин, надамо се уочити. Спроводећи анкету међу грађанима Змајева поводом постављеног декора, има различитих мишљења, једнима се свиђа, другима не, али углавном преовладавају више они који сматрају да је декор, како кажу симпатичан, али да би за изглед села требало још много тога урадити. Сеоско руководство је спремно да прихвати и реализује сваку идеју, под условом да је технички изводљива и чекају предлоге грађана.

Л. Киш

 

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести