Донација привредника "Плавој птици" у Кули

КУЛА: Фирма „Беохемија“ донирала је више од 800 килограма прашка за веш, неопходну хемију и пакетиће за кориснике удружења „Плава птица” и ПУ „Бамби“ из Куле.
1
Фото: Dnevnik.rs

Директор Друштва за помоћ МНРО „Плава птица“ из Куле Марко Кошутић се захвалио „Беохемији” на овој донацији, која ће знатно олакшати свакодневне потребе удружења који броји 210 људи.

- Донација много значи, јер ће новац одвојен за хигијену и објеката и личну хигијену корисника преусмерити на неке друге потребе не доводећи у питање хигијену која је на завидном нивоу- каже Кошутић. Он је додао да су се са представницима ове команије договорили да ова хумана донација постане и традиција.

Председник Скупштине општине Кула Владимир Ђуровић се у име локалне самоуправе захвалио компанији „Беохемија” што је препознала кулску општину и удружење „Плава птица“ и помогла у виду ове донације. Извршни директор компаније „Беохемија” Петар Пјешчић је рекао да је рад запослених у овом удружењу, али и само функционисање „Плаве птице“ за  сваки вид похвале и да је фирма чији је он представник препознала потребу да помогне, олакша и подржи њихово деловање. Председник општине Кула Дамјан Миљанић је рекао поводом овог хуманог геста да је за њега од великог значаја чињеница да су се многи донатори одазвали и да је то транспарентан пример доброг и функционалног односа, али и добре сарадње са кулском општином. Миљанић се захвалио   фирмама „Беохемија”, „Јафа”, „Сигма”, „Екстрауто”, као и другим донаторима који су показали здрав и добар однос према заједници.

Кулска општина на сваком пољу подржава рад Друштва за помоћ МНРО „Плава птица“, а запослени у овом у удружењу на челу са директором Марком Кошутићем чине све да својим корисницима поред едукација и терапија живот учине што лакшим и безбрижнијим.

М. Стакић

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести