Дунавски бал за викенд у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА: Традиционална манифестација „Дунавски бал“ ове године ће бити одржана од 9. до 11. јула у Бачкој Паланци. Након прошлогодишње паузе, овог лета је Туристичка организација, под покровитељством Општине Бачка Паланка, приредила богат програм за све мештане и многобројне госте који планирају да посете ову варош.
backa palanka, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Серију концерата на бини испред спортске хале „Тиквара“ започеће сутра од 21.30 часова певачица народне музике Стоја Новаковић, у суботу од 21 сат  је заказан концерт ЦТКУ „Коста Абрашевић“, а од 22.30 уследиће концерт „Тропико бенда”. Недеља је резервисана за љубитеље рок музике, те ће у 21 час наступити „Santos Brothers Band“, а од 23 сата „Атомско склониште“.

И разноврстан спортски програм је ће обрадовати посетиоце овогодишњег „Дунавског бала“. На тениским теренима биће одржан турнир, док је за сутра од 20 часова заказана ММА борба „Serbian Battle Championship – SBC31“ на отвореним спортским теренима УСР „Тивара“. На градској плажи ће у суботу, 10. јула, од 8 часова бити организована одбојка на песку, а наредног дана од 10 часова у холу спортске хале „Тиквара“ ће бити одржан турнир у шаху, док је од 19 часова на градском базену планирана манифестација „Игре на води“.

За љубитеље позоришта, у суботу од 20 часова у башти Народне бибилиотке „Вељко Петровић“ биће одржана монодрама „Жена са кесом на глави“ у којој глуми Драгана Боснић, док ће на истом месту у недељу од 19 часова бити одржана дечја представа „Цврчак Цврле и мрва Мрле“.

У склопу овогодишњег програма, у суботу, 10. јула, биће одржан и „Бачкопаланачки пикник“ од 10 часова на излетишту Багремара. Истог дана, од 17 часова у башти Народне бибилиотке „Вељко Петровић“ биће организована радионица цртања фрактала „Зажмури и нацртај“, који ће водити Мартина Велемир.

Т. П.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести