Изложба у маглићкој школи: Бира се најбоља спортска слика

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ: Изложба фотографија у оквиру пројекта „Ја бирам спорт, а ти?“ отворена је у Основној школи „Жарко Зрењанин“ у Маглићу под покровитељством Општине Бачки Петровац, док је организатор Удружење „Креативна идеја“.
bpetrovac skola izlozba
Фото: Општина Бачки Петровац

Изложбу је свечано отворио председник Општине Бачки Петровац Срђан Симић у пратњи помоћника задуженог за спорт и друштвене делатности Срђана Стојановића.

У овом пројекту учествују и основне школе „Јозеф Марчок Драгутин” из Гложана и „Јан Амос Коменски“ из Кулпина, а отварање изложбе испратили су и некадашњи успешни спортисти и спортски радници.

„Ученици из Маглића прикупили су највише фотографија, око 300, на којима су представили своје учешће и спортским активностима током летњег распуста“, кажу организатори изложбе и додају да су поред фотографија ученика, изложене и фотографије бивших ученика, као и радника школе који су током каријере постигли запажене спортске резултате.

Изложба се може погледати још данас, након чега ће уследити гласање ученика за пет најбољих фотографија.

М. Сћ

ПројекатПравовремено информисање у Бачком Петровцуреализовала јеПанонија медиауз подршкуДневника“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести