Јарачка „Младост” најтрофејнија

ТЕМЕРИН: У свечаној сали Скупштине општине Темерин  је одржана свечаност доделе спортских признања најбољима за 2017. годину.
2
Фото: Општина Темерин

Свечаност је организовао Спортски савез општине Темерин, а присуствовали су јој поред спортиста и спортских радника, ученици свих основних и средње школе са својим професорима, као и председник општине Ђуро Жига са сарадницима.

Дипломе и захвалнице за освојена места на Републичким школским такмичењима, додељена су ученицима основних и средњих школа, као и професорима који раде са овом децом. Плакете најбољим спортистима уручили су председник општине и његови сарадници.

За најбољу младу спортискињу темеринске општине проглашена је Невена Гајић, чланица Џудо клуба ТСК, која је освојила прво место на Самбо првенству Србије и друго место на европском првенству као чланица Репрезентације Србије. Најбољи млади спортиста је Бранко Марић, члан Џудо клуба Сириг, који је освојио друго место на државном школском првенству. За најбољу спортискињу награђена је Мира Павлов, чланица ЖРК Темерин, капитен и најискуснија играчица, док је најбољи спортиста Пете Золтан члан СТК Темерин, најбољи играч Прве савезне лиге и члан Репрезентације.

Најбољи тренер је Јован Рисовић који ради са рукометашима „Младост-ТСК” Бачки Јарак, и са сениорком екипом је обезбедио улазак у Прву савезну лигу, а кадетска екипа с којом Јован такође ради обезбедила је пласман у Супер лигу Војводине.

Најбољи клуб је ФК „Младост” Бачки Јарак, с освојеним првим местом у Купу града Новог Сада, првим местом  у Купу Војводине, учешћем у шеснаестини финала Купа Србије, првим местом у Војвођанској лиги - ЈУГ и пласманом у Српску лигу-група Војводина.

Нађ Имре из ФК ТСК је најбољи спортски радник, док је награда за животно дело додељена Пави Амиџићу - Чика Паји за рад у женском рукомету Темерина.

В. Х. Р.

 

Текст је део пројекта који је суфинансирала Општина Темерин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту не изражавају нужно ставове Општине.

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести