Концерт сопрана Марије Нешић 3. јуна у Зрењанину

ЗРЕЊАНИН: Сопран Марија Нешић наступиће 3. јуна на концерту под називом „Историја једне љубави“, у најстаријој позоришној згради у Србији, Народном позоришту „Тоша Јовановић“ у Зрењанину, саопштено је из те установе.
k
Фото: Promo

Репертоар концерта, који организује Фондација „Саша Марчета“, чиниће популарне песме „О соле мио“, „Гранада“ и „Chitarra romana“, као и дела чувених италијанских композитора Ђакома Пучинија и Нина Роте.

Позната и доказана енергија и богати сопран уметнице ће приближити атмосферу топлог југа Италије, а публика ће на концерту имати прилику да се упозна и са музиком „Maria Orchestra“.

Тај састав чине - пијаниста Миливоје Вељић, хармоникаш Ненад Љубеновић, гитариста Зоран Анић, перкусиониста Дмитриј Иванилов, басиста Стеван Бата Ковачевић, виолинисткиње Јелена Цаковић Љубеновић и Исидора Драмићанин, виолиста Љуба Миловановић и виолончелисткиња Јасмина Мима Врбанић.

Водитељ програма биће глумац Иван Зекић, а улаз на концерт је слободан, уз резервацију бесплатних карата, док је број места ограничен у складу са важећим епидемиолошким мерама.

EUR/RSD 117.5361
Најновије вести