Надметање за обрадиве парцеле у близини Новог Бечеја

НОВИ БЕЧЕЈ: Председник општине Нови Бечеј Саша Максимовић расписао је јавни оглас за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији ове банатске општине.
njiva, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

У питању је први круг лицитације, а земља која се нуди у закуп налази се у катастарским општинама Бочар, Ново Милошево, Кумане и Нови Бечеј. Цена се креће од 943 до 23.300 динара, у зависности од површине и локације.

Сви заинтересовани документацију, односно графички приказ катастарских парцела, могу да виде у згради Општине Нови Бечеј, сваког радног дана од 7 до 15 часова. Могуће је и обићи пољопривредно земљиште, и то 24. децембра у катастарској општини Бочар, 26. децембра у Куману, 27. децембра у Новом Бечеју и 28. децембра у Новом Милошеву, у периоду од 9 до 13 часова.

Право учешћа на јавном надметању имају физичка и правна лица која су уписана у регистар пољопривредних газдинстава.

Рок за подношење документације за пријављивање је до 8. јануара 2019. године, до 14 сати, а јавна надметања биће одржана касније током месеца.

Ж. Б.

ПројекатИнформисање у Новом Бечејуреализовала јеПанонија медиау сарадњи са Дневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести