Нови председник темеринске општине обишао радове у главној улици

ТЕМЕРИН: Локални избори и промене у општинској власти нису пореметили планиране радове.
Општина Темерин
Фото: Општина Темерин

У току је поправка пешачких стаза и тротоара у темеринској општини, а новоизабрани председник општине Младен Зец са сарадницима је обишао радове у главној, Новосадској улици у Месној заједници Старо Ђурђево. Средства за ове радове издвојена су из буyета локалне самоуправе.

Зец је након седнице прошлог петка када је именованован за председника општине истакао да му је велика част што је функција припала њему, као најмпађем председнику општине у историји овог места.

- Имам 32 године, живим са породицом и радим у Темерину. Имам циљ и мотив да и моја деца остану овде, да Темерин напредује и да се развија и свакако ћу радити на томе, заједно са мојим колегама - истакао је Младен Зец. - Оно што смо започели у претходном мандату, трудићемо се да наставимо. Реновирање водоводне мреже, реконструкцију постојећих објеката, пуно је уложено у просвету и у том правцу ћемо и наставити. Реновирамо објекте којима је то неопходно, а верујем да ћемо завршити и пројекат пречистача отпадних вода, за који смо добили средства.

Он је додао да ће се трудити да побољшају све ствари које утичу на квалитет живота у насељима темеринске општине, како би сви становници и њихова деца, остали ту да живе.

М. Сћ

EUR/RSD 117.2782
Најновије вести