Новосађанка Маја Марчић нова Мис Војводине

Новосађанка Маја Марчић победница је овогодишњег такмичења за „Мис Војводине“, одржаног у четвртак увече у башти клуба „Ђардино”, а у организацији Модног студија „Барон“, и под лиценцом „Мис Ју“ компаније.
mis vojvodine
Фото: Dnevnik.rs

Ово је званично полуфинално такмичење за избор за Мис Србије, чиме се Маја Марчић пласирала директно у финале.

Као и све досадашње победнице и најлепша Војвођанка освојила и стипендију „Р&Б” колеџа за комплетно трогодишње школовање. Маја Марчић студира на Факултету за дизајн ентеријера и говори енглески језик.

За прву пратиљу проглашена је Моника Петровић из Београда, док је титулу друге пратиље понела Јована Ђуровић из Новог Сада.

Thumbnail

Петнаесточлани стручни жири титулу Мис шарма доделио је Ивани Гојковић из Земуна, док је Мис фотогеничности Јована Стојановић из Опова.

Домаћини ове манифестације били су модни креатор Младен Миливојевић Барон као и власница компаније „Мис Ју” Весна да Винча, програм су водили Марија Килибарда и Бошко Јаковљевић, а наступиле су певачице Тања Бањанин и Слађана Иванишевић.

Thumbnail
Младе лепотице најпре су прошетале пистом у прелепим, сензуалним и заводљивим креацијама модног бренда „Nenushka” дизајнерке Невене Дуброје, потом у женственим купаћим костимима „Pepperoncini” дизајнерке Ене Попов, а за сам крај девојке су се појавиле у дугим гламурозним и раскошним креацијама дизајнера Младена Миливојевића Барона.

Познате званице и други гости, по завршетку такмичења уживали су на коктелу винарије „Плантаже“.

В. Х.

 

EUR/RSD 117.6117
Најновије вести