Оџаци доносе одлуку о цени комуналних услуга

ОЏАЦИ: Седница Скупштине општине Оџаци осма по реду заказана је за четвртак, 28. децембра у скупштинској сали Спортско пословног центра Оџаци са почетком у 12 часова.
odzaci
Фото: Dnevnik.rs

На дневном реду наћи ће се предлог Одлуке о буџету општине за наредну годину, као и предлог кадровског плана у Општинској управи и правобранилаштву.

Одборници ће разматрати и предлог Одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине за ову годину, као и одлуке о изменама локалних комуналних такси.

Такође, утврдиће се приоритети услуге социјалне заштите, као и Одлука о отпису потраживања према привредном друштву за грађење, ремонт и одржавање пруга “Згоп” ад Нови Сад.

Разматраће се и о промени Оснивачког акта Установе за физичку културу СПЦ ”Оџаци”, као и разрешењу и постављању члана Општинског штаба за ванредне ситуације.

“Биће именован и нови директор Центра за социјални рад, нови члан Школског одбора Основне школе “Бора Станковић” у Карарвукову, као и план рада штаба за ванредне ситуације”, кажу из Општине.

Такође, на дневном реду наћи ће се и Одлука о ценама комуналних производа и услуга ЈКП “Услуга”, измена програма тог предузећа, као и програм пословања за ову и наредну годину, и програм пословања ЈКП “Брестком” Бачки Брестовац за наредну годину.

М.Сћ

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Општине Оџаци. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине.)

EUR/RSD 117.3378
Најновије вести