Покрајина подржала пројекте у радној зони Беле Цркве

БЕЛА ЦРКВА: Управа за капитална улагања АП Војводине одобрила је општини Бела Црква је 26,3 милиона динара за пројекат јавног осветљења у Језерској улици и у индустријској зони.
д
Фото: Dnevnik.rs

Уговор је председнику општине Дарку Богосављевићу уручио председник Владе АП Војводине Игор Мировић.

Обимни инфраструктурни радови у индустријској зони у Белој Цркви обављају се од јесени 2016. године. Саобраћајна инфраструктура је готово завршена, у току су радови на постављању каблова за пуштање у рад трансформатора снаге једног мегавата.

Изабран је извођач радова за изградњу канализационе мреже. Радове финансира Управа за капитална улагања АП Војводине са 18,46 милиона динара, док локална самоуправа учествује са 3,7 милиона динара.

- Обезбеђивањем средстава за јавну расвету, корак смо ближе опремању индустријске зоне. Велику захвалност дугујемо Управи за капитална улагања АП Војводине која је делимично, или у потпуности финансирала сваку од предузетих радњи. Веома нам је важно да се послови обављају предвиђеним темпом јер на основу тога имамо бољу позицију у разговорима са потенцијалним инвеститорима – рекао је Дарко Богосављевић, председник општине Бела Црква.

В. Х.

EUR/RSD 118.3695
Најновије вести