Превенција пола безбедност

СОМБОР: Руководећи се концептом да је локална самоуправа дужна да се свакодневно стара о безбедности у заједници, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић са сарадницима,

посетила је припаднике Сектора за ванредне ситуације и Ватрогасно-спасилачку јединицу Сомбор. Начелник Предраг Ракоњац, информисао је градску делегацију о систему рада, потенцијалним опасностима, ризицима и претњама на територији Града Сомбора. Говорећи о досадашњим искуствима Ракоњац је истакао да Сектор заједно са локалном самоуправом, привредним субјектима и оспособљеним правним лицима реагује правовремено и усклађено на све изазове и ризике у граду.

Градоначелница је са сарадницима посетила и саме припаднике Ватрогасно-спасилачке јединице Сомбор (ВСЈ), где је рапорт предао Душан Козодеровић, командир ВСЈ.

Ватрогасци су на поклон добили пет лед лампи-рефлектора, а захваљујући се на поклону Козодеровић  је изразио задовољство што је руководство града препознало значај ВСЈ и показало интересовање за њихове активности - Град ће испунити све обавезе које су у домену локалне самоуправе и заједно са вама деловати превентивно ради подизања безбедности грађана Сомбора - казала је Душанка Голубовић, градоначелница Сомбора.

М. Мћ

EUR/RSD 117.3037
Најновије вести