Радионице за развој рецептуре производа од воћа и поврћа у Станишићу

СТАНИШИЋ: Бесплатне радионице „Развој и стандардизација рецептура производа од воћа и поврћа” одржаће се у среду 8. јула у Месној заједници у Станишићу за све заинтересоване жене из Сомбора и околине.
Sombor - hrana
Фото: Printscreen

Обука ће трајати један дан, од 10 до 15 часова, и реализује се у оквиру пројекта „Оснаживање жена на тржишту рада и развоја малих бизниса”, а предавач ће бити др Миле Вељовић асистент на Пољопривредном факултету у Београду и председник Прехрамбено–технолошког савета Србије.

Радионицу могу да похађају све жене из Сомбора и околних места које се баве пољопривредом и прерадом хране, а желе да уз рад и консултације са технологом унапреде своја знања. Заинтересоване даме могу да се пријаве на радионице слањем личних података (име и презиме, контакт телефон, радни статус (запослена/незапослена/самозапослена) и одговор на питање зашто желе да учествују у радионици) на мејл адресу onasnazivanje@fondb92.org, или позивом на број телефона 064/244-70-75.

Пријаве су отворене до данас у подне, а учесницама које долазе из места ван Станишића биће рефундирани трошкови превоза. Догађај се организује у сарадњи са женама окупљеним око Удружења „Сомборска добра башта” које се бави производњом и прерадом чери парадајза гајеног по органским принципима.

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, организатори раидонице придржаваће се свих мера и препорука у циљу спречавања ширења вируса ковид-19, а свим учесницама биће обезбеђене маске и алкохол за дезинфекцију. 

Л. Р.

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести