Школама из Оџака новци од Покрајине

Пет основних школа са територије Општине Оџаци добило је средства  од Покрајине за куповину новог намештаја, школских табли, али и видео надзора.
odzaci, Dnevnik/Jelena Ivanović
Фото: Дневник/Јелена Ивановић

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице објавио је резултате конкурса за финансирање и суфинансирање набавке опреме за установе основног и средњег образовања и васпитања, ученичког стандарда и предшколске установе на територији АП Војводине за ову годину, а пет основних школа из Оџака добило је средства.

За набавку намештаја средства су добиле три основне школе и то Основна школа “Мирослав Антић” из Оџака добила је 160.800 динара Основна школа “Бранко Радичевић” из Оџака добила 111.600 динара и  “Јожеф Атила” из Богојева – 153.600 динара.

Основна школа “Ратко Павловић Ћићко” из Раткова конкурисала је за набавку опреме за видео надзор, за који је добила 128.390 динара.

Секретаријат је на конкурсу доделио и 132 хиљаде динара Основној школи “Вук Караџић” из Дероња за набавку школских табли.

М.Сћ

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Општине Оџаци. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине.)

EUR/RSD 117.3076
Најновије вести