Стрељачки клуб Младост из Инђије прославио 50 година

ИНЂИЈА: Стрељачки клуб „Младост“ из Инђије обележио је 50 година од оснивања клуба у Културном центру. Одржана је и седница скупштине клуба, која се састојала из радног и свечаног дела.
д
Фото: Општина Инђија

Драган Алимпијевић осврнуо се на период од последњих 10 година, односно од дана када је клуб прославио 40-годишњицу оснивања. Констатовано је да је клуб знатно унапредио свој рад и резултате те да је ово најуспешнији период у историји клуба. Захвалили су се и локалној самоуправи због више финансија. У свечаном делу присутнима се обратио и председник клуба Михајловић Радош, а госте су поздравили председник Стрељачког савеза Србије Ненад Путник и помоћник за спорт покрајинског секретара за спорт и омладину господин Ласло Кормањош. Одали су признање свим члановима клуба и нагласили да је СК „Младост“ узоран спортски колектив и један од најбољих у стрељачкој организацији. Михајловић је заслужним члановима управе, спортистима, пријатељима и донаторима клуба, уручио захвалнице и поклоне.

Седница скупштине је само једна од планираних активности у склопу прославе 50- те годишњице клуба, али се због околности одустало од организације првенства Србије за пионире, јуниоре и сениоре које је требало да се одржи у мају. До краја године је у плану стрељачки турнир и дружење са члановима клуба који су осамдесетих и деведесетих година оставили дубок траг у клупској историји.

М. Сћ

 

EUR/RSD 117.4684
Најновије вести