СУ: Пуштена у рад нова фонтана на Тргу слободе

СУБОТИЦА: Градоначелник Суботице Богдан Лабан и директор Јавног предузећа за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање Предраг Радивојевић пустили су у рад нову, партерну фонтану на реконструисаном Тргу слободе у Суботици.
Puštena u rad nova fontana na Trgu slobode u Subotici Foto: Tanjug/ Red/ Dejan Malagurski
Фото: Пуштена у рад нова фонтана на Тргу слободе у Суботици Фото: Танјуг/ Ред/ Дејан Малагурски

Она је изграђена на месту некадашње Зелене фонтане која због великог отицања воде, скоро деценију није била у функцији.Радови на реализацији овог пројекта почели су 5. фебруара 2020. године, одвијали су се предвиђеном динамиком и завршени су у року.

Укупна вредност инвестиције износи 147,6 милиона динара.Градоначелник Лабан је изразио задовољство што су Суботичани добили трг какав заслужују и што Суботица, напокон, има изглед достојан петог града по величини у Србији.

"Овај пројекат завршен је на време и сигуран сам да настављамо даље са развојном политиком града. Све пројекте које смо покренули ми смо углавном и завршили. Оно што нас у наредном периоду очекује јесте и завршетак аква-парка са спа центром на Палићу", нагласио је Лабан, а саопштено је из градске управе Суботице.

 

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести