ТИТЕЛСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ УПУЋЕНИ У РАД АПЛИКАЦИЈЕ Е-АГРАР Одржана интерактивна радионица

ТИТЕЛ: Представници саветодавне службе Пољопривредне станице Нови Сад организовали су интерактивну радионицу у Тителу, на којој су присутне пољопривреднике са територије општине Тител упутили у основе функционисања, значај и намеру платформе еАграр.
1
Фото: Општина Тител

Са овом платформом пољопривредници су се упознали прошле године и већина њих је од тада и користи, а овакав вид предавања намењен је бољем усмеравању у раду, те су током радионице пољопривредницима објашњени процеси инсталације апликације, пријаве пољопривредних газдинстава и остали кораци. 

Како су рекли представници локалне самоуправе, сви пољопривредници који не знају како се користи ова платформа могу да се јаве Одељењу за пољопривреду у Општини Тител, како би им стручна лица пружила потребну помоћ и подршку. Они ће тиме наставити прошлогодишњу праксу, када су неколико недеља за редом организовали посете представника Пољопривредне станице Нови Сад, који су заједно са радницима локалне самоуправе грађанима помагали да у апликацију унесу потребне податке.      

С. Кнежевић
 

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести