У Башаиду отворена експозитура Поште Србије

БАШАИД: Нова експозитура Поште Србије отворена је у Башаиду, тако да ће мештанима и свим корисницима услуге бити доступније и квалитетније. Модерно опремљена експозитура се налази у просторијама Месне заједнице и радиће радним данима од 7 до 14 сати, тако да ће подмиривати потребе нешто више од 1.000 домаћинстава и око 3.100 житеља.
w
Фото: Grad Kikinda

Отварању су присуствовали в.д. директора Поште Србије Зоран Ђорђевић и градоначелник Кикинде Никола Лукач.

-Отварање ове експозитуре нови је почетак за Поште Србије. На овај начин желимо да унапредимо и уредимо све пословнице у Србији, а ово је само прва у низу нових експозитура, док ћемо постојеће реконструисати. Очекује нас увођење нових услуга. Верујем да ће, све оно што ће се дешавати у наредним месецима, бити од користи за наше грађане. Поште Србије, уверен сам, постаће најбоља и најпрофитабилнија компанија у Србији - изјавио је Зоран Ђорђевић.

Према речима градоначелника Кикинде Николе Лукача, после четрдесетак година, мештани Башаида коначно имају нову и модерно опремљену поштанску експозитуру.

- Пошта мора и треба да буде огледало државе, а сигуран сам да ово неће бити и једина нова поштанска филијала на подручју града Кикинде. Ту пре свега мислим на наша села. Села морамо да чувамо и да унапређујемо квалитет јавних услуга -нагласио је Лукач.

Он је додао да је квалитет рада експозитуре Поште Србије у Башаиду унапређен, јер уместо ранијег објекта, мештани сада на располагању имају нову експозитуру. Да село добије нову експозитуру Поште Србије пресудна је била иницијатива и ангажованост МЗ Башаид.

        М. Мр.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести