У центру Бачке Паланке одржан ноћни пазар

БАЧКА ПАЛАНКА: Још један „Паланачки ноћни пазар“ одржан је недавно у Улици Милана Курепе, у самом центру Бачке Паланке.
д
Фото: Dnevnik.rs

Многобројни посетиоци ове сада већ традиционалне манифестације, уживали су у доброј музици, дегустирали разне делиције и пазарили нешто из понуде 45 излагача, колико их овај пут било присутно.

Како нам каже Мирјана Станишић, једна од три даме које су у организације „Паланачког ноћног пазара“, сви који су се прошетали центром вароши, били су у прилици да погледају и купе производе излагача који су дошли како из места општине, тако и из Новог Сада, Ковиља, Београда, Борче и других места.

На овој манифестацији су се могле пазарити штрудле и домаћи колачи, пробати разни деликатеси од меса, као и домаћи мед и занатско пиво. Домаће вино и ракија су красили неке од штандова, а било је и доста производа за љубитеље природне козметике, као и разноворсна понуда саксијског цвећа, кактуса и ручно рађеног накита.

Најмлађи посетиоци који су са родитељима дошли да се прошетају популарном Уском улицом, могли су да се засладе уз куртош колач који се спремао на лицу места.  Мирјана Станишић истиче како су у организацији задовољни добрим одазивом излагача и посетилаца, али и напомиње да имају подршку и добру сарадњу са суграђанима. Најављује и да у плану имају друге манифестације на којима ће Паланчани моћи да уживају, а које би овај пут могле да се одрже ван града, на неком од оближњих салаша или излетишта.

Текст и фото: Т. Пачић

EUR/RSD 117.5934
Најновије вести