У току припреме за „Пиле фест” у Житишту

ЖИТИШТЕ: Манифестација „Пиле фест” ове године биће одржана у Житишту од 6. до 8. августа, најавили су организатори из Општине Житиште и Туристичке организације. Како је саопштено, у овогодишњем музичком делу програма наступиће Драгана Мирковић, Зорица Брунцлик, Џенан Лончаревић и „Лапсус бенд”.
zitiste, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Драгана Мирковић и „Лапсус бенд” одржаће концерте у петак, 6. августа, а дан касније ће наступити Зорица Брунцлик и Џенан Лончаревић. Концерти ће се, по обичају, одвијати на спортском стадиону „Драган Вучуревић – Вучко“, док ће на осталим локацијама бити уприличени бројни културно – забавни садржаји.

Према најави организатора, ове године ће бити спремљена yиновска кајгана од 1.015 јаја, а биће организован и избор за највећу, најтежу и најбржу кокош Србије. У плану је и сајам живинарства.

У оквиру културног дела програма биће одржана изложба слика и организован програм у славу Бранка Ћопића. Спортски програм биће испуњен турнирима у фудбалу и баскету, као и „Играма без граница“ у Бегеју. Биће уприличен и програм за децу, уз аниматоре и плесне групе.

Посетиоци ће, како је најављено, моћи да виде и показну вежбу жандармерије, да уживају у вожњи фијакером и да погледају изложбу аутомобила.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести