Воде Војводине на терену са грађанима који плаћају накнаду за наводњавање

ЈВП „Воде Војводине“ наставља консултације са обвезницима на терену и ове године. Већ сутра, у среду 3. августа, рад са странкама биће организован у Сремској Митровици, у периоду од 9 - 14 часова у згради водопривреде, Променада 13, сала на трећем спрату.
3
Фото: Pixabay.com

Будући да решења за накнаду за одводњавање за текућу годину изазивају доста недоумица, представници Службе за накнаде ЈВП "Воде Војводине" на лицу места ће решавати захтеве обвезника и проблеме у вези са спорним потраживањима, неурученим решењима, жалбама, репрограмима и слично.

Ова акција, започета прошле године, наишла је на велико одобравање грађана и показала се као добар пословни потез, јер су на овај непосредан начин решени проблеми великог броја обвезника.

Термини ће бити организовани у Сремској Митровици, Старој Пазови, Суботици, Сомбору, Врбасу, Зрењанину, Кикинди, Вршцу и Панчеву. У наведена места могу доћи и обвезници накнада из околине.

У зависности од броја заинтересованих обвезника, у наведене градове и општине ићи ће се и по неколико пута.

О тачној локацији и времену за остала места, обвезници ће на време бити обавештени преко локалних медија који покривају то подручје, а информација ће бити и на сајту ЈВП „Воде Војводине“ www.vodevojvodine.rs

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести