Зрењанин донирао косачице „Чистоћи и зеленилу”

ЗРЕЊАНИН: Град Зрењанин је донирао 24 комплета професионалних моторних косачица и тримера Јавном комуналном предузећу “Чистоћа и зеленило”.
Zrenjanin donirao kosačice „Čistoći i zelenilu” Foto: Grad Zrenjanin
Фото: Зрењанин донирао косачице „Чистоћи и зеленилу” Фото: Град Зрењанин

Косачице вредне пет милиона динара предате су представницима сеоских месних заједница како би се уредио простор у селима. Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић који је присуствовао предаји косачица каже да није у потпуности задовољан уређеношћу града и насељених места.

- Недостајала је опрема за уређење села, самог центра, али и осталих улица и простора око школа. У сарадњи са ЈКП “Чистоћа и зеленило” донирали смо опрему како би помогли сваком насељеном месту на територији града Зрењанина. Очекујем лепши изглед наших села сада када су им на располагању професионалне машине и уложићемо све напоре како би наш град био још чистији, а кошење траве редовније- истакао је градоначелник Зрењанина.

Директор ЈКП “Чистоћа и зеленило” Зоран Протић најавио је интензивирање радова на одржавању зелених површина, чим временске прилике то дозволе.

-Радови на терену су отежани због обилних падавина, а чим се време стабилизује, све расположиве екипе ће изаћи на терен и убрзати радове око кошења травнатих површина - каже Протић.   

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5870
Најновије вести