Бели и црни тартуфи у Срему: Дах луксуза по цени пљескавице

Назад на вест
Коментари
Natasa
10.06.2018 • 10:49
Odlično je to što se krenulo u preradu tartufa ali i dalje se daleko veće količine izvoze i švercuju u Istru i Italiju. Tartufi kao prirodni resurs nisu nepotrošivi, pa bi bilo veoma korisno da javnost informišete o održivom korišćenju. Neke su procene da će tartufa u Vojvodini biti još samo 20 godina ako se sakupljanje nastavi ovim tempom i na način na koji se sada radi. Istražite o tome.
Futrat
10.06.2018 • 16:18
Odakle im dozvola za rad na tartufima??
Mane
12.10.2018 • 03:23
Pa platili kvotu
Остави коментар
2 + 10 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести