Кривокапић: Спремни смо да потпишемо Темељни уговор са СПЦ

Назад на вест
Коментари
Navike su cudo
03.08.2021 • 02:31
Gospo'n Krivokapic lepo zbori, ali lose tvori. On menja brze izjave nego sto je to nekada, po pricama, Ciganin menjao konje. Ujutru je nervozan zato sto mora da ustane pre nego sto sat otkuca dvanajest sati, jer je po naucenom obicaju tada mogao da pozeli narodu dobro jutro. Ustajanje pre poneva, a tek oko sedam ili osam sati, za njega je svetogrdje i odustajanja od navike stecene od mladalackih dana. Preko dana nije navikao da ga neko ometa u uzivanju, nasledjenom, kad fruatukuje.
Navike su cudo
03.08.2021 • 02:45
Pred sumrak ne voli da ga uznemiravaju kad se sprema za duboke bezbrizne snove. Po njemu se vidi da voli samo lepe snove da sanja, kako bi uzivao u prilikama njihovih ostvarenja. Kada su poznate sve ove njegove osobine, poslanicima iz DF-a, cude me njihove opomene da tri puta na dan menja izjave: jednu ujutru, drugu u podne a trecu uvece. treba da ga razumeju jer nije lako, preko noci promeniti decenijama stecene navike. A u DF-u nemaju coveka koji bi mogao da im, strucno, objasni propust.
Navike su cudo
03.08.2021 • 02:59
To je njova a ne gospodina Krivokapica propust. On je ostvario, i nije izdao, snove koji su ga upucivali na pravo mesto u pravo vreme, kako bi mogao da im zahvaljuje u svom metenisanju. E sad sto nije ispunio obecanja, pre sedenja na meku duseku, opet su krivi ostvareni snovi a ne on. Tako to biva sa ljudima koji ne otkrivaju svoje snove. Tako zive oni koji sanjaju a ostvare snove. Niko DF-u nije kriv sto nemaju snova, vec po onoj narodnoj, sto na um to na drum. A drumovi zdombasti.
Navike su cudo
03.08.2021 • 09:10
Kazu da se treba cuvati ljudi sa cinicnim pogledima a jos vecma sa cinicnim osmesima. A moja, davno upokojena majka, bog da joj dusu prosti, uvek nam je govorila: "Deco, cuvajte se potuljenih ljudi. A to im se vidi iz ociju i nikada otvorenog glasnog smeha, vec samo zmiravih ociju i iskrivljenih a zatvorenih usta". I mnogo smo mogli, nekada, u vremenima nase mladosti, nauciti od, uglavnom, starih a iskrenih ljudi. A sada nam je samo ostalo da prenosimo njihove savete na mladja pokoljenja,
Остави коментар
6 + 5 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1119
Најновије вести