Столтенберг: Забрињавајући развој ситуације на Западном Балкану

Назад на вест
Коментари
"Dusebriznici"
01.12.2021 • 22:33
Po prvi put da cujem istinu iz usta NATO fasistickog vodje, da je Balkan u velikoj opasnosti, a narocito je kriticno na Kosmetu i u Bosni i Hercegovini, ali je dodao i to da je to sve zbog stranog uticaja. Naravno da je to "maligni" uticaj Rusije i Kine, a da svoju kamarilu - vojnu i civilnu - ne uracunava u te strance, koji na sve dogadjaje ne samo u pomenutim podrucjima, vec i na celokupnom Balkanu uticu, jer smatraju sebe odomacenim okupatorima, koji mogu, bez icije podrske da mesetare.
"Dusebriznici"
01.12.2021 • 22:43
Znano je svima da su, kroz istoriju, pacenickog naroda u svetu, bili oni, koji se zaklanjaju iza vojne demokratije, glavni protagonisti svih ratova i pogroma u pojedinim drzavama sirom zemaljskog sara, kako u pocetku 19. veka tako i na njegovom kraju, pa se eto, to produzilo i do danasnjih dana. Planovi su im pobrkali napredak Kine i Rusije, kako u ekonomiji tako i na razvoju vojne industrije, pa su morali da uspore, od momenta stvaranja tenzija i na kraju uspenim rasturanjem jedne drzave.
"Dusebriznici"
01.12.2021 • 22:57
Zasto NATO fasisticka alijansa potencira razvoj dogadjaja na Balkanu? Jednostavno , sto su svi svetski ratovi i pocinjali sa ovih prostora, jer nisu dozvoljavali da narodi Balkana odlucuju o svojoj sudbini, vec su o svemu oni odlucivali, kao sto to rade i sada. Uvek su ostavljali, prvenstveno u Srbiji i Bosnii Hercegovini, palidrvce koje mogu u svakom momentu da zapale, zato sto u tome ucestvuju, sada, vec, stasali potomci Hitlrove soldateske, koja je nasla utociete na tlu Prekobarackih drzava.
"Dusebriznici"
01.12.2021 • 23:13
Mi, Srbi, smo narod koji slabo pamti a jos brze zaboravlja, a oni svoja pamcenja u porazima uvek prenose na buduca pokolenja, pa su tako u njima usadili obavezu da se osvete za oba Svetska rata, a prvenstveno Prvi, oslobodiocima Srbima i Rusima, te zaustavljanju prodora ka okupaciji vascelog sveta, koji nikada nece zaboraviti. To je ono sto im neda mira dok ne ostvare svoju zamisao, o totalnom nasem urnisanju. Toga MORAMO biti svesni, ma koliko nas ubedjivali da nam misle "dobro".
"Dusebriznici"
01.12.2021 • 23:29
Opkoljavanje Rusije i Belorusije, mesetarenje oko Ukrajine, te napetost u blizini Kineskih granica, je sve u cilju skrajnjivanja ISTINE i stavljanje u zapecak, dok su bestijanost i alavost postale uzor, a bezocnost i podmuklost postala mantra o opstanku HUMANOIDA na ovoj planeti. Ovo je sve znak da je odvno pocelo vrenje pred kljucanjem. Jednostavno receno - ovo je realnost u iluziji stvarnosti, sto doprinosi njihovim osvetnickim planovima. Jedina nepoznanica je pitanje opstanka svih zivih bica
Остави коментар
13 + 4 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести