СУЧЕЛИЛИ МИКРОФОНЕ Демографија и популационе мере на листи приоритета страначких изборних програма

Назад на вест
Коментари
Bruka
15.11.2023 • 17:30
Ne znam kako da pocnem svoje pisanije na ovaj clanak a posebno na odgledano suceljavanje misljenja politickih predstavnika njihovih partija, u emisiji RTS "Rec na rec" pod dirigentskom palicom g. Stanojevica, a da, na nikog u Srbiji, nije ostavila, u najmanju ruku, gorak utisak, kako nesposobnosti voditelja a jos vece medjusobne upadice za vreme njihovih iznosenja misljenja na postavljena pitanja? Zaista mi je neshvatljivo, neuljudno ponasanje, politickih zastupnika, u direktnom prenosu RTS?
Bruka
15.11.2023 • 17:40
Ovo je bio potpuno identican prikaz skupstinskih "rasprava" izmedju nadobudne pozicije i napadne opozicije. Narocito se to videlo u duelima i medjusobnim prekidanjima izmedju Djukanovica i Lazovica. I pored najavljenih principa emisije, voditelja Stanojevica, da su zabranjena iznosenja bilo kakvih materijala (fotografija) Djukanovic se nije, po obicaju izreke "ko je jaci taj korbaci", ne samo pridrzavao tog pravila, vec je pokazivao neke fotografije koje bi, po njemu, kompromitovale opoziciju.
Bruka
15.11.2023 • 17:52
A sta reci za voditelja? Prosto i jednostavno da nije sposoban, a rekao bih, i dorastao ovakvim suceljavanjima, jer je ocito, bio, vise naklonjen Djukanovicu, te pokazao, ne postovanje, vec bojazan da ga prekine u datom momentu, dozvoljavajuci mu upadice i prekidanje u izlaganju Lazovica, pa u jednom momentu i Jovanovica, koji je bio najuzdrzaniji u ovom ne primerenom zacikavanju, da ne kazem nebulozama pomenutih, komotno mogu reci, politickih brgljatora, koji su se, po obicaju samo optuzivali.
Bruka
15.11.2023 • 18:10
I nije cudo sto je u narodu pojacana bljutavost, da ne kazem neku tezu rec, prema ovakvim "narodnim demokratskim" predstavnicima u najvecoj zakonodavnoj ustanovi. Moram priznati da me ovo sve podseca na "Kociceve dane" koji se odrzavaju u Republici Srpskoj, kada odgajivaci bikova dovode svoje ljubimce na ovaj Sabor da bi pokazali koji je jaci. Razlika je u tome sto bikovi odmeravaju snagu u direktnoj borbi, bez mukanja, dok se nasi politicari suceljavaju verbalnim optuzbama, na ivici sukoba.
Bruka
15.11.2023 • 18:19
I na kraju, gledajuci prenose iz skupstinske sale, njihove, prvensveno, i samo, medjusobne optuzbe i na ovakav nacin obracune, jedina poruka bi bila da je vreme da na politickoj sceni dodju neki novi, ali oplemenjeni pravim dijalogom, bez ovakvih perverzija, koje ispoljavaju sadasnji politikanti, MLADI I SPOSOBNI, a pre svega dorasli svakoj normalnoj raspravi, LJUDI. Ovi 50-to godisnji vladari su dojadili i Bogu i narodu. Zakljucak: Djuka, Djuka, cija buka, toga bruka!
Остави коментар
14 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1155
Најновије вести