Без кише, умерено облачно

НОВИ САД: У недељу суво са сунчаним периодима и умереном облачношћу. Ветар слаб североисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4°Ц, а максимална 15°Ц.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: У недељу суво са дужим сунчаним периодима и умереном облачношћу, претежно у западним пределима Војводине. Ветар слаб северни и североисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 1°Ц до 5°Ц, а максимална од 14°Ц до 16°Ц.

СРБИЈА: У недељу суво са дужим сунчаним периодима и умереном облачношћу, претежно у западним и јужним пределима. Ветар слаб северни и североисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 1°Ц до 6°Ц, а максимална од 13°Ц у Димитровграду до 17°Ц у Лозници.

НАРЕДНИ ДАНИ: Почетком идуће седмице хладна јутра са маглом, а током дана пораст температуре и суво са сунчаним периодима. Ипак, понегде се може задржати магла или ниска облачност са сумаглицом већи део дана уз ниже температуре у тим областима. Услед тога ће загађеност у градовима бити већа. У сунчаним пределима и на планинама биће знатно топлије.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести