Food Talk 2019: Широк спектар војвођанске особености

НОВИ САД: Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић свечано је отворио седму стручну конференцију под називом „Food Talk 2019 – Food Around the World” у хотелу „Шератон” у Новом Саду, посвећену светским гастрономским особеностима, трендовима, традицији и култури, те њиховом утицају на брендирање микродестинација и локалних производа.
f
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Организатор конференције је „Color Media Communications” из Новог Сада, уз сарадњу и подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Градске управе града Новог Сада, и великог броја домаћих и међународних организација.

Војводина је својом разноликошћу, коју уноси и у интерпретацију, постала производ за себе, обликована кроз своју културу, традицију, менталитет, живот и дух, рекао је Ђоковић.

Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

„Food Talk” и ове године на својим стручним трибинама и панелима окупља више од 200 учесника. На свечаном отварању присутнима су се обратили и члан Градског већа за привреду и туризам Милорад Радојевић и амбасадор Чешке Републике у Републици Србији Томаш Кухте.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести