И даље облачно и свежије с повременом кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Променљиво облачно и свеже с повременом кишом и могућим локалним пљусковима. Биће и мало сунчаних интервала.
oblacno
Фото: Dnevnik.rs

Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална  18 степени.

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно, нестабилно и свеже време за ово доба године са повременом кишом и локалним пљусковима. Биће мало сунчаних интервала. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 9, а максимална 20 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно, нестабилно и свеже с повременом кишом и пљусковима. Биће мало сунчаних интервала. Само ће у Неготинској Крајини бити суво са више сунчаних сати. Ветар  умерен северни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална 22 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд и почетком идуће седмице се задржава променљиво облачно, нестабилно и свеже време с повременом кишом и локалним пљусковима. Отопљење се може очекивати од среде.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација, због задржавања нестабилног времена, неће погодовати особама са варирајућим крвним притиском и астматичарима. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду смањења радне способности и поспаности. Опрез се саветује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.1998
Најновије вести