И даље топло

​​​​​​​НОВИ САД: Претежно сунчано и топло уз слаб до умерен дневни развој облака. Ветар слаб југоисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална  30 степени.
sunce pcele
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и топло. Више облачности се очекује на северу и западу. Ветар слаб југоисточни и источни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и топло уз слаб дневни развој облака. Више облачности се очекује у западним и северним пределима у поподневним часовима. Ветар слаб источни на северу у осталим пределима североисточни, а на југозападу северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 9, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд претежно сунчано и топло уз слаб пролазни дневни развој облака. Више облачности се очекује само у северним пределима у суботу.

Фото: Meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Повољна биометеоролошка ситуација условиће смањење уобичајених тегоба код свих хроничних болесника. Због повећаног УВ зрачења неопходна је адекватна заштита и избегавање директног излагања сунцу. Могућа је поспаност.

EUR/RSD 117.5755
Најновије вести