Код Тополе и Врбаса појачани радови на путу, наизменично пропуштање

БЕОГРАД: Путеви Србије саопштили су вечерас да је саобраћај нормализован на деловима пута Обреновац - Сурчин, у смеру ка Сурчину и Лајковац - Љиг ка Љигу.
Radovi na putu/ Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Како се наводи у саопштењу, саобраћај се одвија успорено на обилазници око Београда - од тунела Стражевица ка Бубањ Потоку, те се учесници моле да прилагоде вожњу ситуацији.

“Кула - Бачка Топола - Врбас - Савино Село радови на појачаном одржавању коловоза, уз наизменично пропуштање возила, до 21.новембра”, наводе из Путева Србије и додају да на наплатним станицама нема задржавања возила.

Саобраћај је обустављен на делу пута Јошаничка Бања - Копаоник, због радова, до 31. јула те возачи могу користити алтернативни путни правац за Копаоник - Биљановац - Рашка - Рудница - Копоник, а из правца Крушевца: Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

На санацији коловоза радиће се на ауто путу на петљи Појате - петља Ражањ до 17. Јуна од 07.00 до 17.00 када ће за саобраћај бити затворена десна коловозна трака - смер ка Нишу, а саобраћај се одвија левом коловозном траком.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за камионе је 180 минута, на Батровцима 120 минута а на Келебији и Сремској Рачи, на излазу, 60 минута.

EUR/RSD 117.5845
Најновије вести