Одлучио је да пеца на црве, беле и пинкије, на даљини од 20 метара. Како каже, од хране преферира elegans carasio/carp бронзе и гица - ванила бабушка. Да је и успешан, а не само страствен пецарош потврђује суботњи улов, а реч је о по десетак деверика и бодорки.
- За деверике кажу да су весници пролећа у свету риболова и да током топлих дана теже да надокнаде калорије које су изгубиле зими. Зато је важно да се посебна пажња обрате на састав хране. Бодорке одлично иду на водама које споро теку, а добар улов је загарантован ако вас макар једна „намирише” јер оне иду у јатима - појашњава наш саговорник.
- Волим да дођем овде на Канал јер је доба позиција, у граду сам и уживам пар сати. Долазим са супругом и децом, па се сви препустимо чарима риболова - каже Шуњка за „Дневник” и истиче да га је јако обрадовало то што поново у нашем листу може да прочита доста тога интересантног о риболову.
Д. Н.