НА ТАРИ СВЕ КРЦАТО ЗА СРЕТЕЊЕ Српска планина резервисана пред празнике ЦЕНА АПАРТМАНА ОД 40 ДО 60 ЕВРА

БАЈИНА БАШТА: Непосредно пре државни празник Сретење сви смештајни капацитети у Бајиној Башти су попуњени скоро сто одсто.
d
Фото: РИНА

Препозната као одлична дестинација за породични одмор планина Тара поново је привукла велики број гостију, а неписано је правило да они који једном дођу увек се враћају. Повољне цене за свачији џеп, оно је што такође привлачи посетиоце.

Хотели ВУ “Тара“ са главним објектом „Оморика“ и ове године су препознати од стране туриста као место које пруже одличне услове за боравак. Места има једино у хотелу „Бели бор“ где цена полупансиона износи 5100 дин уз могућност бесплатног коришћења базена, сауне и теретане у "Оморици". Цена је изражена по особи на дневном нивоу, рекао је за РИНУ Синиша Спасојевић из ТО Тара - Дрина.

Он додаје да цене за поједине категорије приватних смештајних јединица на Тари варирају у зависности од типа и у знатној мери су кориговане у смислу смањења у односу на новогодишње празнике. Најам апартмана износи од 40 до 60 евра. Цена викендица за издавање је базирана на дневном најму и износи од 50 до 120 евра за луксузнији смештај са пратећим садржајима, ђакузијем и сауном.

Фото: РИНА

Доласком у Бајину Башту и на Тару очекују вас бројне могућности за активан одмор попут планинарења, бициклистичких тура, вожњи квадова, излета до атрактивних видиковаца Националног парка Тара и још много тога. Током празничних дана посвећених Дану државности у Бајиној Башти су заказана примерена дешавања из области културе која такође могу бити занимљива посетиоцима дестинације Тара Дрина Бајина Башта.

За све информације о активностима и доступним садржајима током празника позовите или посетите Туристички инфо центар Бајина Башта који ради сваки дан.

Текст и фото:

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести