НЕВЕРОВАТАН ДОГОВОР ДВОЈИЦЕ УГОСТИТЕЉА ИЗ ЧАЧКА Рапо и Вујо раде један код другог у локалу (ФОТО)

И у недостатку конобара имају бар један слободан
m
Фото: RINA

ЧАЧАК : Невероватна колегијална прича стиже из Чачка где су кафеџија Вујо и угоститељ Рапо направили необичан договор. У ситуацији када јако тешко могу да нађу конобаре, они су принуђени да сами раде у својим локалима свих седам дана у недељи. Ипак, за ову ситуацију пронашли су решење.

- Тешко је наћи раднике, конобаре и због тога смо принуђени да свакодневно радимо у својим угоститељским објектима и да немамо ни један слободан дан. А онда смо сели, мој комшија Рапо који има исти проблем и ја и договрили се да један дан радим ја код њега, да би он био слободан, а други дан он код мене како бих ја био тада слободан”, рекао је за РИНУ Вујо.

Ова двојица Чачана најбољи су пример да између угоститеља не мора увек да постоји само и искључиво ривалитет, већ да и те како могу добро да сарађују и друже се.

- Ово што смо се договорили је заиста одлична ствар. Не можемо да затворимо један дан локал како би одмарали, али не можемо ни да радимо сваки дан, додаје Вујо.

Иначе, и Рапо и Вујо су познати чачански угоститељи који раде дуги низ година. Рапо је врстан печењар из Трбушана, док је Вујо његов комшија кафеџија  из приградског насеља Лугови.

РИНА

EUR/RSD 117.0443
Најновије вести