Преминуо легендарни Бојси из серије "Мућке"

ЛОНДОН: Глумац Џон Чалис, најпознатили по улози Бојсија у серији "Мућке" преминуо је данас у 79. години.
Bojsi Dzon Calis/Jutjub
Фото: Јутјуб принтскрин/Џон Чалис Бојси

Негова породица је саопштила да је умро мирно у сну, после дуге борбе са раком, пренео је ББЦ.

"Увек ће бити вољен јер је био Бојси и за собом ће оставити велико наслеђе у раду које ће наставити да доноси задовољство и осмехе још много година", саопштила је породица.

Амбасада Србије у Лонодну: Србија ће се сећати Бојсија

ЛОНДОН: Амбасада Србије у Лондону објавила је вечерас да је да ће Србија памтити енглеског глумца Џона Чалиса, најпознатијег по улози Бојсија у серији "Мућке", који је преминуо данас у 80. години.

"Почивај у миру, најдражи пријатељу. Бојси, увек ћеш бити у нашим срцима. Србија ће те се сећати", навела је амбасада на Твитеру и објавила фотографију енглеског глумца.

Заменик градоначелника Горан Весић раније данас је рекао да је следеће недеље требало да буде донета одлука да Чалис постане грађанин Србије.

"На крају се испоставило да му је то била последња жеља", рекао је Весић.

Дел Бој: Тешко ми је да размишљам о свету без Бојсија

ЛОНДОН: Енглески глумац сер Дејвид Џејсон, најпознатији по улози Дел Боја у серији "Мућке" упутио је саучешће породици због смрти колеге Џона Чалиса и поручио да му је тешко да размишља о свету без њега.

У саопштењу које је објавио на Твитер налогу "Мућки", Џејсон је рекао да је Чалис, који је тумачио улогу Бојсија у "Мућкама", био диван човек, одличан глумац и његов пријатељ више од 40 година.

"Тако тужне вести", навео је Џејсон и упутио саучешће породици у овако "невероватно тужно време".

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести