Претежно облачно и суво

НОВИ САД: Претежно облачно и суво. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 0, а максимална 4 степени.
macke hotel
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)/ Ilustracija

ВОЈВОДИНА: Претежно облачно и суво. Могућа је појава краткотрајне кише и суснежице, а на југоистоку Баната су могући сунчани интервали. Ветар слаб источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 5 степени.

СРБИЈА: Претежно облачно и суво у већини предела. Могућа је ређа појава краткотрајне кише, суснежице или снега, али су могући и сунчани интервали. Ветар слаб источних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална 5 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак на северу суво и променљиво облачно, а на југу наоблачење с кишом и суснежицом, а на планинама са снегом. У петак и за викенд облачно и хладније са снегом повремено.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу изазвати уобичајене тегобе код хроничних болесника. Астматичарима и особама са обољењима срца, као и ментално нестабилним особама се саветује опрезност. Могуће метеоропатске реакције су болови у костима и променљиво расположење. Повећана концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.3161
Најновије вести