Пријатна температура

НОВИ САД: Мало свежије од просека уз дуже сунчане периоде са мало облака. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална 23 степена.
lepo vreme, Dnevnik/V. Fifa
Фото: Дневник/В. Фифа

ВОЈВОДИНА: Релативно свеже за ово доба године, али са пријатном температуром уз сунчане периоде и умерену облачност. Више сунчаних сати биће на северозападу и западу. Ветар умерен северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 23 степена.

СРБИЈА: Релативно свеже, али са пријатном температуром. Биће суво са сунчаним интервалима уз умерену облачност. Ветар умерен северни, у Тимочкој Крајини појачан северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 25 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак након врло свежег јутра, током дана претежно сунчано и мало топлије. За викенд још топлије и претежно сунчано са слабим дневним развојем облака. На југу у недељу мало више облака. Почетком идуће седмице температура у мањем опадању, али се задржава претежно суво.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација и даље неповољно утиче на срчане болеснике, а опрез је неопходан и код асматичара. Код метеоропата могућа је главобоља, малаксалост и болови у мишићима. У саобраћају се саветује додатни опрез.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести