Пријатнија температура

НОВИ САД: Пријатнија температура уз променљиву облачност и могућу појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Ветар слаб северни, у зони пљускова на кратко појачан. Притисак мало изнад нормале. Температура од 19 до 28 степени.
leto
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Нижа и пријатнија температура уз развој облака и могућу појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Ветар слаб северни, у зони пљускова на кратко појачан. Притисак мало изнад нормале. Температура од 17 до 28 степени. Увече је могућа појава кише.

СРБИЈА: Нижа и пријатнија температура уз развој облака и могућу појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Ветар слаб северни, у зони пљускова на кратко појачан. Притисак мало изнад нормале. Температура од 16 до 33 степена на југоистоку, у Пироту. Увече је понегде могућа појава краткотрајне кише и пљускова.

Време наредних дана: У среду пре подне повремена киша у западним, централним и јужним крајевима Србије, а на северу већи део дана суво са сунчаним периодима и пријатно, без врућине. Поподне се очекује појава локалних пљускова на југу Србије.  

Биометеоролошка прогноза за Србију: Очекиване биометеоролошке прилике неповољно ће утицати на осетљиве особе. Тегобе су могуће код хроничних болесника, а посебно се астматичарима и особама са повишеним крвним притиском препоручује да послушају савете лекара. Код метеоропата ће најизраженији бити реуматски болови и главобоља. У саобраћају је потребна повећана пажња.

EUR/RSD 117.3271
Најновије вести