Пријатно топло

НОВИ САД: Сунчано и топло. Ветар слаб северозападни и северни у скретању на североисточни и источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 29 степени.
suncano, Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Сунчано и топло. Ветар слаб северозападни и северни у скретању на североисточни и источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 13, а максимална 29 степени.

СРБИЈА: Сунчано и топло уз слаб пролазни дневни развој облака. Ветар слаб северозападни и северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: До краја седмице сунчано и топло уз слаб пролазни дневни развој облака са температурама око 30 степени. У суботу касније поподне, увече и током ноћи ка недељи могућа пролазна киша и пљускови на северу, западу и југозападу.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекује се релативно повољна биометеоролошка ситуација за већину хроничних болесника. Известан опрез се саветује особама са срчаним тегобама. Потребно је ускладити физичке активности са очекиваним даљим порастом температуре ваздуха и придржавати се савета лекара. Код метеоропата је могућа главобоља.

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести