Путеви Србије: Радови на више саобраћајница

БЕОГРАД: ЈП Путеви Србије саопштили су да се на ауто-путу Е-75, петља Појате - петља Трупале, од данас до 11. августа изводе радови на санацији коловоза.
jp putevi srbije
Фото: ЈП Путеви Србије
Саобраћај се због извођења радова у десној траци смера Београд - Ниш, преусмерава у леву траку смера Ниш - Београд.
 
Ауто-пут Е-80, Ниш - Димитровград, због саобраћајне незгоде у зони наплатне станице Димитровград саобраћај се одвија успорено у тракама 5 и 6, у смеру ка граничном прелазу Градина. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.
 
Ауто-пут Е-80, испред тунела Банцарево, у смеру ка Пироту, до до данас радови на санацији коловозне (асфалтне) конструкције. У зони радова за саобраћај затворене возна и претицајна, а саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.
 
Паковраће (Марковица) - Кратовска стена, у насељу Међувршје, од 13. јула до 21. јула од 07 до 17часова радови на одстрањивању нестабилне стенске масе склоне одрону, кавање косина, уз наизменично пропуштање возила са повременим обуставама у трајању од 15-20 минута.
 
Лозница - Зајача, по изласку из Лознице до индустријског комплекса у Зајачи, на снази је забрана кретања за возила тежих од 3 т.
 
Луке - Лучка Река, место Танасковић, на снази је забрана саобраћаја за возила чија укупна маса прелази 7,5 т
 
На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
EUR/RSD 117.2072
Најновије вести