Путеви Србије: У наредна два дана радови код петље Сириг

БЕОГРАД: На ауто-путу Е-75, у зони петље Сириг у наредна два дана обављаће се радови на изградњи темеља ВМС портала у времену од 6.00 до 16.00 часова, у смеру ка Суботици и Новом Саду.
Naplatna rampa kod Siriga    Foto:Dnevnik.rs/ M. Mitrović
Фото: Наплатна рампа код Сирига    Фото:Дневник.рс/ М. Митровић

Радови ће се изводити наизменично у претицајној и зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће бити преусмерен на слободну саобраћајну траку ауто-пута, саопштило је ЈП "Путеви Србије".

На ауто-путу Е-75, петља Жедник - петља Бачка Топола у смеру Суботица - Београд изводе се радови на санацији коловоза, наизменично у возној и претицајној саобраћајној траци, а саобраћај ће се одвијати слободном саобраћајном траком.

ЈП “Путеви Србије” су саопштили да је планирани датум завршетка радова 18. април.

Код петље Врбас, на улазу у Србобран, изводе се радови са повременим наизменичним пропуштањем возила од 7.00 до 15.00 часова, након чега се саобраћај нормализује, а планирани завршетак радова је 22. април.

У делу Батајница - Добановци од 2. децембра прошле године изводе се радови на санацији пута, у дужини од 300 метара, између цркве Светог Јована и пруге у Батајници (Шангајска улица).

Према информацијама Управе граничне полиције на граничном прелазу Батровци, на излазу из земље, задржавање за теретна возила је 120 минута, док је на Сремској Рачи задржавање 60 минута.

На осталим граничним прелазима и наплатним станицама нема задржавања.

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести