РЕАГОВАЛО ТУЖИЛАШТВО НА ТРОВАЊЕ 33 ДЕЦЕ АЛКОХОЛОМ На журци било и дроге; Ево шта следи једној малолетници

Чак 33-оје деце примљено је на ВМА због тровања алкохолом током журке у београдском клубу "Синер", а против једне малолетне девојчице, како сазнајемо, биће поднета и кривична пријава због неовлашћеног држања опојних дрога.
a
Фото: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Наиме, Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да заједно са полицијом ради на утврђивању свих околности овог случаја.

- Против једне малолетнице, учеснице датог догађаја, биће поднета кривична пријава Одељењу за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду због кривичног дела Неовлашћено држање опојних дрога, јер је код ње пронађена кесица са марихуаном - потврдили су у овом тужилаштву за Курир.

Подсетимо, Више јавно тужилаштво се још јуче, одмах након сазнања из медија о овом случају, огласило и навело да је формирало предмет ради утврђивања свих околности овог случаја.

Главни јавни тужилац ВЈТ у Београду Ненад Стефановић је наложио да се идентификују одговорни и да се у сарадњи са полицијом прикупе потребна обавештења, након чега ће бити донета одлука о квалификацији кривичног дела и процесуирању учинилаца.

Курир

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести