СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЈАВНИ СЕРВИС Уредница се потукла с мужем и нанела му ТЕШКУ ПОВРЕДУ ОКА! Огласио се и РТС

Поводом информације да је уредница јавног сервица А.К. нанела тешке телесне повреде ванбрачном супругу огласио се и РТС.
r
Фото: Logo

- Уколико су тачни наводи које преносе медији, РТС осуђује сваки облик насиља. Такође, напомињемо да приватан живот запослених, никада нисмо и нећемо коментарисати - наводе из РТС.

Против водитељке званично је покренута истрага а овај случај води Основно јавно тужилаштво у Младеновцу будући да је територијално надлежно.

- Против А.К. је покренута истрага у ОЈТ Младеновац због кривичног дела насиље у породици за које је запрећена казна од две до 10 година затвора - открио је извор.

До туче је, према расположивим информацијама, дошло због водитељкине љубоморе јер је наводно сазнала да је муж вара, услед чега га је наводно вређала и претила му, а он јој је наводно узвратио насиљем које је је прерасло у тучу.

- Пошто је добила шамар, А. К. је партнера ударила у око. Он је задобио тешку телесну повреду рожњаче и указана му је медицинска помоћ, након чега је упућен на кућно лечење - испричао је извор за домаће медије.

Водитељки је одлуком суда одређена хитна мера забране приласка и комуникације са оштећеним.

Курир /Информер

EUR/RSD 117.1743
Најновије вести