СТЈУАРДЕСА ОТКРИЛА ГЕНИЈАЛНЕ ТРИКОВЕ Ево како путовати што јефтиније

Путовања су већини људи омиљена било да је питању пасивни одмор на некој морској дестинацији или обилазак туристичких атракција.
1
Фото: ilustracija/pixabay

Међутим, трошкови путовања могу бити прилично високи, а цене варирају у зависности од много фактора, укључујући седиште у авиону и количину пртљага.

Стјуардеса Сијера Мист поделила је своје генијалне трикове како бисте могли да планирате путовање паметно и уштедите што више новца.

У видео-снимку на ТикТоку, Сијера Мист је истакла:

"Знам да сте чекали тајне, савете и трикове стјуардесе, па ево их. Ако желите јефтин лет, тражите летове уторком, средом и четвртком, јер су тада обично најјефтинији", рекла је.

Такође, предложила је да користите анониман прозор у свом претраживачу како бисте избегли огласе који често приказују карте по вишим ценама.

Још један користан трик који је поделила јесте да резервишете своја седишта у задњем делу авиона. Иако многи сматрају да је седење близу репа авиона непожељно због близине тоалета и потенцијалних непријатних мириса, Сијера Мист тврди да резервисање седишта у том делу може донети карте по нижим ценама.

Иако постоје одређени стереотипи о задњем делу авиона, Сијерини савети указују на то да ови делови често нуде повољније опције за путнике који траже уштеде.

(Б92)

 

EUR/RSD 117.0731
Најновије вести